måndag 11 januari 2016

Kalergi


Den, som ligger bakom bildandet av EU och ett enat Europa, är den österrikiske greven Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, som var doktor i filosofi och som 1923 gav ut manifestet Pan-Europa, där han räknar upp de faror, som Europa skulle kunna komma att möta, samtidigt som han ger lösningen på dessa problem: ett enat Europa.

Richard anklagas för att vara den, som har velat förstöra Europa och utrota den vita rasen, men jag vet ännu inte hur dessa historier har uppkommit. Det som han anklagas för att ha velat genomdriva verkar också vara det, som han varnar för
 i sitt manifest.

Det sägs att han
"...expounded the belief that the original peoples of Europe should be eliminated by being mixed with Africans and Asians - to destroy their national identity and create a single mestizo race."
Citat från reklamen om den blå boken här nedan (The seven stages...).


Richards far, Heinrich von Coudenhove-Kalergi, var en österrikisk greve och diplomat från Wien. Han talade 18 språk, gifte sig med en japanska från en samurajsläkt och gav ut en bok om antisemitism.
Han var först själv antisemit och trodde att han genom att skriva sin bok skulle kunna få belägg för sin antisemitism, men ändrade sig och ansåg att det mest var något som berodde på en religiös fanatism, som egentligen hade sitt ursprung i en intolerant fanatism hos judendomen själv.
Kalergi menade att en sådan intolerans var ett brott mot genuina, religiösa principer och att liberala kristna och judar egentligen borde förena sig i kampen mot den sekularism, som var på frammarsch.
Han övergick till att försvara judarna mot anklagelserna om att de skulle vara fega och giriga parasiter.

Läs fortsättningen här:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar